despre-gentlemens-tailoringGentlemen’s Tailoring detine primul showroom din Romania dedicat exclusiv tinutei de ceremonie a mirelui,realizata in totalitate pe masura.Aici vei avea ocazia sa fi sfatuit de unul din cei mai buni consilieri in domeniu.In cadrul showroomului nostru vei fi tratat intr-un mod special.Intalnirea va avea loc numai cu programare,intr-un cadru privat,unde vom discuta despre stofe,branduri,materiale,accesorii,trend actual,culori preferate,buget alocat,si vom stabili impreuna cum va arata tinuta ta de ceremonie.
Impreuna vom stabili nevoile tale.

despre-gentlemens-tailoring01Deasemenea in showroomul nostru vei regasi si un atelier de croitorie profesional pentru eventuale modificari rapide.
Realizam costume de ceremonie sau costume business,paltoane si camasi pe masura clientului din bumbac egiptean, lana, cashmir, mohair, matase, catifea si colaboram cu producatori celebri de tesaturi ca: Dormeuil, Holland and Sherry, Cerutti, Vitale Barberis, Ethomas,Drago Lanificio in Biella.
In completarea costumului de ceremonie venim cu diverse accesorii ca: butoni, pini de cravata , pini de rever,cravate,esarfe,brauri si papioane din matase,catifea,pantofi.

Toate le gasiti la noi – in Showroomul Gentlemen’s Tailoring Exclusive.

despre-gentlemens-tailoring02

Va asteptam cu drag!