despre-gentlemens-tailoringGentlemen’s Tailoring detine primul showroom cu circuit privat din Romania dedicat barbatilor. Aici am dezvoltat pentru clientii nostri conceptul de private sale. In cadrul showroomului nostru  clientul este tratat intr-un mod absolut special. Intalnirea are loc numai cu programare, intr-un spatiu privat, unde se discuta cu draperiile trase despre stofe, materiale, accesorii, culori preferate, buget alocat, in vederea realizarii viitorului costum.
Aici se stabilesc nevoile exacte ale clientului nostru. Alegerea materialului din care va fi realizat costumul sau camasa va fi atent ales in functie de tesatura, textura, masuri, preferinte si buget, la indrumarea atenta a unuia dintre consilierii nostri.

despre-gentlemens-tailoring01Deasemenea in showroomul nostru detinem si un atelier de croitorie pentru eventuale modificari rapide.
Realizam costume de barbati (ceremonie sau business),paltoane si camasi pe masura clientului din bumbac egiptean, lana, cashmir, mohair, matase, catifea si colaboram cu producatori celebri de tesaturi ca: Dormeuil, Holland and Sherry, Cerutti, Vitale Barberis, Ethomas.
In completarea costumului venim cu diverse accesorii ca: butoni, pini de cravata , pini de rever si camasa, cravate, esarfe, brauri si papioane din matase,catifea,pantofi. Toate le gasiti aici – in Showroomul Gentlemen’s Tailoring.

despre-gentlemens-tailoring02

Va asteptam cu drag!