despre-gentlemens-tailoringGentlemen’s Tailoring detine primul showroom din Romania dedicat barbatilor. Aici am dezvolta pentru clientii nostrii conceptul de private sale. In cadrul showroomului nostru  clientul este tratat in mod absolut special. Intalnirea are loc numai cu programare, intr-un spatiu privat, unde se discuta cu draperiile trase, se serveste un pahar de whiskey, trabuc, se discuta despre stofe, materiale, accesorii, culori preferate, buget alocat, in vederea realizarii viitorului costum de ceremonie sau casual.

Aici stabilim nevoile exacte ale clientului nostru. Alegerea materialului din care va fi realizat costumul sau camasa va fi atent ales in functie de masuri, preferinte si buget, la indrumarea atenta a unuia dintre specialistii nostri.

despre-gentlemens-tailoring01Deasemenea in showroomul nostru detinem si un atelier de croitorie pentru eventuale modificari rapide.

Realizam costume de barbati (ceremonie sau business) si camasi pe masura clientului din bumbac, lana, cashmir, mohair si colaboram cu producatori celebri de stofe ca: Dormeuil, Holland and Sherry, Cerutti, Vitale Barberis, Ethomas.Realizam deasemenea si costume de barbati brand propriu “Gentlemen’s Tailoring”. In completarea costumului ales venim cu diverse accesorii ca: zeci de modele de butoni, pini de cravata , pini de rever si camasa, cravate si papioane din matase.Toate le gasiti aici – in showroomul Gentlemen’s Tailoring.

despre-gentlemens-tailoring02

Va asteptam cu drag!