Pasul 1 Fă-ți o programare

Meriti un consilier profesionist care te va ajuta sa iti alegi tinuta potrivita in functie de evenimentul la care vei participa.
Pentru acest lucru fa-ti o programare in Showroomul Gentlemen’s Tailoring pentru a descoperi stofe,culori, accesorii si tesaturi de la producatori celebri !
Vino sa te convingi singur asa cum au facut-o zeci de client multumiti care ne-au trecut pragul!

 
consultanta

Pasul 2 Sesiunea de consultanță

Un consilier din cadrul echipei Gentlemen’s Tailoring te va prelua, iti va analiza stilul de viata, modul in care te imbraci, culorile care iti plac si ti se potrivesc, tesatura potrivita la fel si croiala, veti discuta despre bugetul alocat ,ca mai apoi sa alegeti impreuna detaliile care iti vor construi viitoarea tinuta in functie de evenimentul la care vei participa.

 
sesiunea de masuratori

Pasul 3 Sesiunea de măsurători

Dupa ce ati stabilit impreuna detaliile referitoare la tesatura, culoare, croiala ,specialistul nostru va intocmi pentru tine o sesiune de masuratori personalizate pentru ati stabili masurile atat la costum cat si la camasa sau pantofi.

In principiu aceasta sesiune de masutatori se realizeaza o singura data!

 
Sesiunea de probă

Pasul 4 Sesiunea de probă

Aceasta sesiune de proba se realizeaza dupa ce costumul, camasa si/sau pantofii au ajuns la noi. Aceasta proba finala are rolul de a stabili daca mai este nevoie de vreo ajustare ca totul sa fie perfect.

In cazul in care mai este nevoie de vreo ajustare aceasta se va realiza in showroomul nostru unde avem si un atelier de croitorie.Aceastea vor fi realizate pe loc sau maixim a doua zi , in functie de timpul liber pe care il are Maistrul Croitor. Pentru costumele realizate pe masura viitoarele modificari se vor realiza fara costuri.

 
Sesiunea finală

Pasul 5 Sesiunea finală

In cazul in care mai este nevoie de vreo modificare ea se va face fara alte taxe suplimentare in atelierul nostru din interiorul Showroom-ului Gentlemen`s Tailoring, pe loc de catre un Master Tailor daca atelierul este liber sau cel mult a doua zi daca atelierul este ocupat.

 
livrare

Pasul 6 Livrare

Orice tinută acceptată de catre clientul nostru va putea fi ridicata direct din Showroom sau la cererea clientului va putea fi expediată prin serviciul de curierat rapid.

 

Fă-ți o programare

  Sunteti interesat de (obligatoriu):

  SmokingRedingotaFracCostum businessCamasa ceremonie/casual

  Nume(required)

  Numar Telefon (required)

  Adresa Email (required)

  Alte mentiuni

  Locația Showroomului

  Romania

  GentlemensTailoring.ro – ROYAL DESIGN MANAGEMENT
  CUI RO32558553
  J40/15068/2013

  27th Lascar Catargiu Blv, 1st floor, District 1, Bucharest, Romania

  Telefon: 0732 982 982
  Sales@gentlemenstailoring.ro

  Program : Open only by appointment

  wedding expert